Kommende aktiviteter


20. september 2024

På Château de Palayson i Roquebrune-sur-Argens

Indlæg af Ane Damgaard, Director HR Air France. Dansker i det franske corporate system. Om Air France, KLM og SAS.


25. oktober 2024

På Manoir de l’Etang, Mougins

Indlæg af Carsten Søndergaard. Carsten var ambassadør til Rusland fra 2018-2022 og tidligere til Irland, NATO, Tyskland og Tyrkiet. Han var fra 2001-2005 chef for Nordgruppen i Udenrigsministeriet, der omfattede udenrigs- og sikkerheds- samt EU-politik.


15. november 2024

På Radisson Hotel Nice Airport

Foredrag af Claus Mathiesen. Claus er Studielektor, Cand.mag. og underviser på Forsvarsakademiet. Han er ekspert i militære forhold i Ukraine og Centralasien.
Tidligere aktiviteter


2024

April

 

Foredrag af Philippe De Meyer.

“Lessons from a 40 years senior management multi-cultural/national 5 star deluxe hotel career”

Blandt andet med spændende betragtninger om udfordringer med ledelse af over 1000 medarbejdere fra over 125 forskellige lande på samme hotel.


Mødet afholdtes på Château de Palayson i

Roquebrune-sur-Argens.


Marts

 

Foredrag af Max Ulrich Klinker. Max kauserede over sit utrolig spændende job- og privatliv. Fra tiden som pilot hos SAS og andre luftfartsselskaber med bl.a. operationer i Afrika til nuværende bestalling som dansk og fransk advokat. Oven i dette har han fundet tid til at udgive adskillige romaner og novellesamlinger. Hans novellesamling "Padderok og andre noveller" blev udleveret til de tilstedeværende.


Samme dag blev endvidere afholdt generalforsamling hvor vi havde glæden af at optage Ib Lynggaard som medlem. (Billedet nederst til venstre viser Ib (th) og formanden).


På generalforsamlingen blev sammensætningen af Forretningsudvalget ændret. Thomas Vejlgaard havde ønsket at udtræde og Jan Schoen blev valgt i stedet. Udvalget består nu af Ole Kragh, Rene Wittendorff, Steen Winther og Jan Schoen.


Mødet afholdtes på Manoir de l’Etang i Mougins.
2023

NovemberIndsigtsrige foredrag af Christina Boutrup og Peter Lisbygd om hvad der rør sig i Kina. Bestemt ikke småting der sker, og samtidig udvikling i særdeles højt tempo.


Vi kunne endvidere byde velkommen til Jan Schoen som nyt medlem.


Mødet afholdtes på Radisson Hotel Nice Airport.OktoberForedrag af Navid Samandari, CEO for Seaborg Technologies, som er førende inden for

Compact Molten Salt Reactor-teknologien. (Den nye generation af flydende atom-reaktorer).


Vi kunne endvidere byde velkommen til Peder Gellert Pedersen som nyt medlem. Billedet nederst til venstre.


Mødet afholdtes på Manoir de l’Etang, Mougins.September


Foredrag af Frederic Bernard, som driver virksomheden Medifransk hvor han hjælper danske og franske virksomheder med at etablere et
velfungerende samarbejde.


Frederic fortalte levende om forskelle mellem dansk og fransk arbejdskultur. Han kom med gode eksempler på hvorfor konflikter opstår, og samtidig forklarede han, hvordan de kan minimeres ved at forstå hinandens kultur bedre.  


Før Frederics foredrag holdt vores medlem Keld Bisgaard (billedet nederst til venstre) et indlæg om sin karriere, der har ført ham til mange forskellige lande, og hvor arbejdspladsen i mange år har været beliggende i Sydfrankrig. Kelds indlæg er en del af indsatsen i forhold til at lære hinanden bedre at kende i gruppen.


Mødet afholdtes på Château de Palayson i

Roquebrune-sur-Argens.April


Foredrag af Chris Crespo, fhv. Crypto-Manager i Nordea og medstifter af Nordic Fintech Magazine.


Han kauserede over hvad der rør sig i den finansielle verden lige nu og besvarede tre primære spørgsmål: 

 • Hvad er FinTech?
 • Hvad er cryptocurrency?
 • Hvem bruger cryptocurrencies?

 

Gennem disse spørgsmål belyste han også den rutschebanetur kurserne på cryptocurrencies er på.


Før Chris' foredrag holdt vores medlem Rie Nygaard (billedet nederst til højre) et indlæg om sin karriere og vejen til hvor hun befinder sig i dag. Ries indlæg er en del af indsatsen i forhold til at lære hinanden bedre at kende i gruppen.


Vi kunne endvidere byde velkommen til Susanne Hey som nyt medlem. Billedet nederst til venstre viser Susanne sammen med formand Ole Kragh.


Mødet afholdtes på Château de Palayson i

Roquebrune-sur-Argens.

Marts


Indlæg af Steen Winther, CEO Aqua Simple og tidligere formand for Danish Business Club i Moskva. 


Umiddelbart inden starten på sit indlæg blev Steen optaget som medlem.


Steen fortalte om sin karriere i Moskva, men også hvordan det har været at leve i Rusland siden starten af 90'erne for så at forlade landet i hast efter Rusland/Ukraine-konfliktens start i februar 2022.


Der var utrolig stor spørgelyst fra deltagerne, og Steen gav blandt andet sine bud på fremtiden i/for Rusland


Mødet afholdtes på Le Manoir de l’Etang i MouginsFebruar


Generalforsamling og foredrag af medlem Peter Brückner (tidligere ambassadør i bl.a. OECD, UNESCO samt til Sydafrika og Japan)


Peters foredrag tog udgangspunkt i den bog han har skrevet om sine oplevelser som Danmarks ambassadør til Sydafrika umiddelbart efter løsladelsen af Nelson Mandela i 1990.

Som det første land i verden markerede Danmark en genoprettelse af de diplomatiske forbindelser ved at udsende en ambassadør (Peter Brückner) i efteråret samme år. Peter fortalte indlevende om sin og Danmarks rolle i Sydafrika i den utrolig spændende og skelsættende periode i landets historie.


Mødet afholdtes på Château de Palayson i

Roquebrune-sur-Argens.


Før Peters foredrag holdt et andet medlem Peter Falkenberg et indlæg sin karriere inden for revision samt finans-/økonomidirektionsgangene i forskellige danske virksomheder. Peter F's indlæg er en del af indsatsen i forhold til at lære hinanden bedre at kende i gruppen.
2022

November


Foredrag af Michael Starbæk Christensen, dansk ambassadør til Frankrig.


Om fransk-danske forhold også set gennem europæiske øjne. Endvidere en præsentation af hvad det betyder, at have Kongehuset repræsenteret på ambassaden i dagligdagen og meget mere.


Mødet afholdtes på Le Manoir de l’Etang i Mougins


Før ambassørens foredrag holdt vores medlem Asger Hansen et spændende indlæg om to usædvanlige erfaringer/episoder fra sin tid som økonomidirektør i Nykredit. Indlægget udsprang af et konkret forslag, der fremkom på netværksmødet i oktober, og er en del af indsatsen i forhold til at lære hinanden bedre at kende i gruppen.Oktober


Om brug af professionelt netværk.


Faciliteret af Christian Keldsen, direktør i Grønlands Erhverv og bestyrelsesmedlem i Club Danois.


Mødet afholdtes på Le Lagon i Mandelieu-la-Napoule


Vi kunne endvidere byde velkommen til Morten Andersen som nyt medlem. Billedet nederst til venstre viser Morten (th) sammen med formand Ole Kragh.
Oktober


FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling


Camilla Brückner, som er Director på FN's kontor i Bruxelles gjorde os klogere på FN's 17 verdensmål.


Emnerne var blandt andet hvordan FN arbejder, hvordan verdensmålene er opstået og hvad de kan anvendes til.


Mødet afholdtes på Manoir du l’Etang, Mougins


Vi kunne endvidere byde velkommen til Bjarne Eriksen som nyt medlem. Billedet nederst til venstre viser Bjarne (tv) sammen med formand Ole Kragh.
September


ITER


Besøg på energiforskningscenteret ITER (International Thermonuclear Experimental Reactor), Saint-Paul-les-Durance.


Ideen om at skabe samme fusions proces på jorden har været undervejs siden 50´erne, og kom for alvor i gang da Gorbatjov og Reagan i 1985 søsatte det internationale ITER projekt med deltagelse af 35 lande, som repræsenterer ca. 80% af verdens energiforbrug.


Projektet er nu så langt fremme, at man regner med at starte de første forsøg i 2025/2026.


Energiudvikling ved fusion er ekstrem effektiv i forhold til f.eks. kul, olie og gas. Og markant mere sikker.


April


Peter Viggo Jakobsen, Ph.d., lektor ved Institut for Strategi, Forsvarsakademiet, og professor ved center for War Studies, Syddansk Universitet:


"Hvorfor er Putin så sur, og hvad kan vi gøre ved det?"


Mødet afholdtes på Manoir du l’Etang, Mougins


Samme dag blev endvidere afholdt generalforsamling hvor tre nye medlemmer blev optaget. (Billedet nederst til venstre viser:

Rie Nygaard (midt), Keld Bisgaard (tv) og Jens Peen (th))

 

2020-2021

November - 2021


Indlæg af forhenværende Hofmarskal Michael Ehrenreich.


"Fra Pilestræde til Amalienborg"


Mødet blev afholdt på Hotel Moratoglou i Sophia Antipolis

Oktober (15.) - 2021


Foredrag af tidligere FIFA-dommer og medlem af VL: Thomas Vejlgaard


"Fra Vejle til Wembley"


Afholdt på Clos de Roses i Frejus


Causeri af vort medlem Thomas Vejlgaard med historier og anekdoter fra fodboldverdenen med baggrund i hans karriere som international fodbolddommer fra 2001 til 2011.

Oktober (1.) - 2021


Karsten Dybvad, bestyrelsesformand i Danske Bank: 


"Udfordringerne i den danske banksektor"


Mødet blev afholdt på Manoir du l’Etang, Mougins


Samme dag blev endvidere afholdt Generalforsamling hvor formand Palle Ulstrup trådte tilbage og overgav tøjlerne til Ole Kragh.

 

Forretningsudvalget består herefter af: Ole Kragh, Flemming B. Petersen og Thomas Vejlgaard

Februar 2020


Foredragsholder var Claus Meyer, kok og serieiværksætter.

 

Foredragsholders afslappede påklædning skyldes, at han havde fået indlagt en tenniskamp med danske Holger Rune i dagens program!


Der blev desuden afholdt generalforsamling og budt velkommen til to nye medlemmer: Peter Falkenberg (tv) og Thomas Vejlgaard (th)


Mødet blev afholdt på Hotel Moratoglou i Sophia Antipolis. Hotellet ligger i forbindelse med Moratoglou Tennis Academy, som er et af Europas førende tennis-udviklingscentre.


2019


John Erland Østergaard, Chief Technology Officer, Blue Ocean Robotics, Odense


"Robotindustrien i Odense og i resten af verden."


En gennemgang af robotindustriens historie og tilknytning til Odense samt den eksplosive udvikling produktionen og anvendelsen af robotter gennemgår i Danmark og i resten af verden.


På Restaurant Clos de Roses (vingård, hotel og restaurant) i Frejus lyttede vi til et foredrag af professor dr.med.,ph.d. Henning Langberg


Indlægget havde titlen:


"Intelligent eller dement - kunstig intelligens og ny teknologi hjælper når,  vi bliver gamle"

.


Vi havde besøg af den tidligere franske ambassadør til Danmark Francois Zimeray


"Danmark og danskerne set med franske øjne."


Observationer fra fem års ophold i Danmark præget af store begivenheder, positive såvel som negative.


Endvidere fik medlemmerne mulighed for at købe signerede kopier af Zimerays bog: "Med franske øjne"


Bogen er en samtalebog skrevet af journalist og forfatter Karin Mørch om Zimerays syn på danskerne, som han mener er langt mere europæiske, end vi er bevidste om, og han beskriver nogle forskelle og ligheder mellem Danmark og Frankrig. 


Professor Per H. Hansen, CBS: 


"Finanssektoren udvikling fra ca. 1870 til idag med særligt fokus på mellemkrigstiden og finanskrisen og dens efterspil"


Lars Tvede:


"Fremtidens teknologier. Samfundets udvikling.Venturebranchen"

Februar


Sekretariatschef Christian Pilgaard Zinglersen, Det Internationale Energikontor i Paris.


"De globale energimæssige udfordringer. En energi-verden i hastig forandring. Skift i teknologier; I landes vægt og indflydelse; samt i globale institutioner"

2018

Oktober


Besøg i energiforskningscenteret  ITER (International Thermonuclear Experimental Reactor), Saint-Paul-les-Durance.


ITER er et af de mest ambitiøse energiprojektor i verden i dag.


September


Direktør Lars Aagaard, Dansk Energi


"Et rigt, frit og grønnere Danmark. Udfordringerne i den danske energisektor"

 


April


Adm. direktør og partner Michael Ulveman, Ulveman & Børsting:


"Fra spindoktor til virksomheds- og kommunikationsrådgivning"


Inden foredraget byder formanden Michael Infeld velkommen i VL (billede nederst til højre)


Endvidere et billede fra frokosten, der blev nydt efter foredraget.


Marts


Peter Viggo Jakobsen, Ph.d., lektor ved Institut for Strategi, Forsvarsakademiet, og professor ved center for War Studies, Syddansk Universitet:


"Krig, flygtninge, Putin, Brexit, Trump - går verden af lave?"

Februar


Direktør Steen Parsholt:  


"Bitcoin, Blockchain, Cryptocurrencies - hvad er det for noget?"


Og er det svindel og bedrag eller pyramidespil eller er det vor tids totale game-changer for den finansielle sektor.


Der var ligeledes generalforsamling hvor formand Palle Ulstrup bød velkommen til 2 nye medlemmer, Bent Pihl-Andersen (tv) og Hans Bender (th)

2017

 

 • Ambassadør Kirsten Malling Biering, den danske ambassade i Paris: "
  Frankrig efter præsidentvalget. Hvilke perspektiver tegner der sig for Frankrig, EU, Danmark og resten af verden

 • Journalist Steffen Gram, Danmarks Radio:
  "Den verdenspolitiske situation efter næsten 1 år med præsident Donald Trump i Det Hvide Hus"

 • Klavs A. Holm, OECD, Paris.
  Emne: Den ulige verden. Danmark sætter globaliseringen på den Internationale dagsorden ved OECD'øs næste ministermøde i Juni 2017 i Paris, hvor Danmark har formandskabet. Det danske formandskab vil fokusere på, hvordan vækst og beskæftigelse i OECD-landene styrkes og dermed sikrer bedre økonomiske betingelser for befolkningerne.

 • Steffen Kragh, CEO Egmoint Koncernen
  "Egmont koncernen: Strategisk virksomhedsudvikling og dansk films succes"

 

 

2016

 

 •  Tom Jacobsgaard, CEO, Board Leadership Society (Bestyrelsesforeningen) under CBS:
  "Uddannelse af bestyrelsesmedlemmer for at give dem de nødvendige kompetencer i bestyrelsesarbejdet samt gennemgang af Bestyrelsesforeningens Uddannelsesprogrammer"

 • Svenning Dalgaard, korrespondent for TV 2 i Bruxelles:
  "Brexit - konsekvenserne for Danmark og EU"

 • Professor, IT vismand, Jan Damsgaard, CBS:
  "Disruptive Technologies - Digitaliseringens betydning for virksomhederne - Succes for nogle, undergang for andre"

 • Per Stig Møller, tidligere udenrigsminister
  "Status på følgerne af det arabiske forår og en vurdering af den fremtidige politiske og økonomiske udvikling i Mellemøsten og i den vestlige verden"

 • Mikkel Andersson, Journalist, krønikør, debattør:
  "Flygtningekrisen og dansk asyl- og integrationspolitik 1983-2016. Status over et fejlslagent eksperiment"

 • VL medlem Peter Brückner, tidl. ambassadør, foredrager om:
  "Truslen mod Europæisk sikkerhed".                                                              

                                                                                                               

2015

 

 •  Hans Engell, tidligere minister, politisk kommentator:
  "Orientering om den seneste udvikling i dansk politik, herunder EU afstemningen om det danske retsforbehold"

 • Direktør Brian Bisgaard, BlueTown, København:
  "Distribution af internet og lokale mobiltelefon netværk i rurale områder i Afrika og Indien. Et banebrydende u-landsprojekt som kan ændre tilværelsen for 1,5 mia. mennesker"

 • Journalist Hugo Gaarden:
  "Tema Afrika: Økonomi og politik"

 • Henning Christophersen:
  "Europæisk økonomi og EURO'en"

 • Orlogskaptajn Johannes Riber Nordby:
  "Den ændrede sikkerhedspolitiske situation i Arktis i lyset af Ruslands nye adfærdsmønster. Danmarks strategi for Arktis 2011-2020, ambitioner og vilje"

 • Carsten Jensen, ph.d., Forsvarsakademiet:
  "Borgerkrigen i Syrien, situationen i Syrien-Irak og bekæmpelsen af IS, herunder NATOs rolle"

                                                                                                               

2014

 

 •  Claus Mathiesen, lektor ved Forsvarsakademiet, København:
  "Konflikten i Ukraine - de militære aspekter - og faren for at den breder sig til nabolandene".

 • Bent Jensen, Dr. phil., emeritus:
  "Den sikkerhedspolitiske siuation i Europa" med udgangspunkt i krisen mellem Rusland og Ukraine - hvorfor forstår parterne ikke hinanden? - en gennemgang af politiske og kulturelle ligheder og forskelle.                                                                                                                                           
 • EU Klimakommissær Connie Hedegaard:
  "Når miljøalarmen lyder, nytter det ikke at trykke på Snooze knappen"                                                                                                                               
 • Besøg hos ETSI (European Telecommunications Standards Institute), Sophia Antipolis
  Med foredrag af VL medlem Jørgen Friis, CSO, om organisationens formål og virke.                                                                                                                                             
 • Adm. direktør Søren Gade, Landbrug & Fødevarer:
  "Vækst i balance - Fødevareerhvervets muligheder og udfordringer"   

                                                                                                                                             

2013

 

 •  Ambassadør Klavs A. Holm:
  "Arktis - det nye brændpunkt i international politik"

 • Peter Kemp:
  "Verdensborgeren"

 • VL jubilæum

 • Stine Bosse:
  "Er kultur noget opreklameret pjank?"
  Reflektioner over kulturlivets samspil med erhvervslivet og forskelligheden i udfordringerne på bestyrelsesniveau.

 • Besøg på Airbus Fabrikken i Toulouse med bl.a. forevisning af Airbus 380 og besøg i produktionshallerne 

 • Ole Andersen, Bestyrelsesformand i Danske Bank, B & O, Chr. Hansen Holding og ISS A/S:
  "Arbejdet i bestyrelsen og Formandens rolle"

                                                                                                               

2012

 

 • Direktør Karsten Dybvad, Dansk Industri:
  "Erhvervslivets udfordringer"                                       

 • Ambassadør Anne Dorte Riggelsen:
  "Frankrigs rolle i fremtidens Europa" 

 

 • Bestyrelsesformand i A.P.Møller-Mærsk Michael Pram Rasmussen:
  "Verden set fra Formandens stol"   

 • Direktør Martin Ågerup, CEPOS:
  "Den økonomiske og politiske situation i Danmark - og CEPOS' rolle som politisk magtfaktor"  


 • Professor Kjeld Erik Brødsgaard, CBS:
  "Kinas økonomiske og politiske udvikling - hvordan skal den forstås, og hvilke udfordringer og muligheder indebærer den for Vesten?" 

                                                                                                                

2011


 • Tidligere Erhvervs- og Økonomiminister Bendt Bendtsen, MEP:
  "Europa i krise - økonomien står i stampe, og Kinas økonomiske magt er skræmmende" 

 

 • General Jesper Helsø, Forsvarschef 2002-2008:
  "Det danske forsvars internationale indsats med særlig vægt på rehabilitering af de soldater, som efter deres tilbagekomst har behov for hjælp til at blive genetableret i det civile samfund"

 

 • Anders Dam, Jyske Bank
  "Bankpakker i Danmark - årsager og konsekvenser"


 • Mads Øvlisen,
  "Ledelse af en stor privat og offentlig virksomhed"                                                                       

 

2010


 • Virksomhedsbesøg: MDI Motor Development International, Nice.

 

 • Besøg på det atomdrevne hangarskib 'Charles de Gaule' i Toulon

 

 • Kulturminister Per Stig Møller:
  "Udenrigspolitiske udfordringer"

 

2009

 

 •  Professor Claus Vastrup:
  "Den globale finanskrise" 

 

 • Direktør Thorleif Krarup:
  ”Baggrunden for finanskrisen, bankernes ansvar og hvordan tackles krisen bedst i bankerne og virksomhederne” 

 

 • Dr. Gro Harlem Brundtland:
  ”Erfaringer fra en karriere med international konfliktløsning, global sundhed og klimaændringer”. 

 

 • Besøg i Casino Les Princes, Cannes.
  Præsentation af casinoverdenen, myter, historie og facts og introduktion til roulette og black-jack. 

 

 • Direktør Torben Ballegaard Sørensen:
  ”Nutidens krav til selskabsbestyrelsernes kompetencer og evner til at være medspillende værdiskabere for den daglige ledelse”

 

2008

 

 • Alfred Nobel:
  "The family – the man – the prize". Gæstetaler: Gustaf Nobel, Villa Nobel, San Remo

 

 • Direktør/skuespiller Per Pallesen suppleret af køkkenchef Jørn Steen Larsen
  ”Fra bankelev til teaterdirektør”


 • Alf Duch-Pedersen, bestyrelsesformand for bl.a. Danske Bank:
  ”Globalisering – en trussel eller mulighed for danske virksomheder” 

 

 •  Generalforsamling afholdt på hotel Gray d'Abion, Cannes.

 


2007

 

 • Claus Møller,Time Manager International (medlem af VL gruppen):
  Kursusdøgn på Les 4 Moulins, Cotignac, om livskvalitet, personlige relationer og
  udvikling samt håndtering af følelser – opfølgning på møde i 2006. 


 • Tidligere forsvarschef Christian Hvidt:
  "Ledelse i en foranderlig verden" 

 

 • Professor John Donaldson (Kronprinsesse Mary’s far):
  "The Beauty and Power of Mathematics. Præsentation af SPV “Star Clipper” i Cannes med besøg og frokost på skibet"

 

 • Restaurationschef Jørn Steen Larsen, Arp-Hansen Hotel Group:
  ”En tur i smagsjunglen” præsentation af sammensætning af mad og vin.

 

 • Direktør Steen Parsholt:
  "Kapitalfondes rolle i dansk erhvervsliv - Spækhuggere
  eller Vejen til et mere effektivt og internationalt konkurrencedygtigt erhvervsliv?"

 

2006

 

 • Claus og Viveca Møller, Time Manager International:
  Kursusdøgn på Les 4 Moulins, Cotignac om personlig udvikling.


 • M. Franck Biancheri, Ministre Plénipotentiari, Monaco:
  Monaco – i dag og i morgen.
  Mødet fandt sted i Yacht Club de Monaco og havde også deltagelse af direktøren for Monacos handelskammer.


 • Direktør Waldemar Schmidt:
  "Danmark som et meget konkurrencedygtigt samfund, med baggrund i en bog med samme titel, som Waldemar Schmidt netop havde fået udgivet"

 

 • Lord David Montgomery (søn af feltmarskal Motgomery):
  "The Story behind ”D” Day"

 

 • Professor, tidl. Overvismand Claus Vastrup:
  Velfærdskommissionens rapport.

 

 • Claus Møller, Time Manager Interntional, Cotignac:
  "Hvordan får I det bedste ud af livet i ”det andet forår”, dvs. tiden efter det fyldte 60. år?"

 

2005

 

 •  Alan von Eggers Rudd:
  Præsentation af vinslottet ”Château de Palayson”, Roquebrune-sur-Argens Var.

 

 •  Hoteldirektør Anthony Torkington, Le Mas Candille, Mougins:
  ”The challenges of managing a first class hotel at the Riviera”

 

 • Max Bæhring, formand, Dansk Metal og CO-industri:
  "Globalisering, arbejdsmarked og fagbevægelse"

 

 • Koncerndirektør, cand. jur. Henning Kruse Petersen, Nykredit A/S:
  "Udviklingen i de finansielle markeder og fast ejendom"

 

 • Departementchef Peter Loft, Skattedepartementet:
  "Skattemæssige udviklingstendenser i europæisk sammenhæng"

 


2004

 

 

 • Niels Boserup, adm. Direktør, Københavns Lufthavne A/S:
  "Erfaringer fra privatisering af en offentlig virksomhed og nogle synspunkter på luftfartens fremtid"


 • Daniel Meiland, Executive Chairman, Egon Zendner International, New York:
  "Observationer fra et professionelt liv med ledelse og ledere i globalt perspektiv"


 • Président Francis Perugini, Chambre de Commerce et d’Industrie, Nice:
  "Economic Structure and Development in the Region"


 • Direktør Ivar Samrén:
  "Virksomhedsledelse i en stadig mere og mere globaliseret verden"

 

2003

 

 • Birthe Sandager og Arne Fusager, La Cuisine du Jardin, Ecole Culinare, Tourrettes-sur-Loup:
  "Udfordringerne i restaurationsbranchen, når man driver højt profileret virksomhed"

 

 • Modtagelse på Vence Rådhus og orientering om kommunens liv og aktiviteter.

 

 • Philippe Mariani, Directeur Délégué, Fondation Sohia Antipolis:
  Orientering om tanken bag områdets etablering og de videre udviklingsplaner.

 

 • Stiftende møde den 31. marts 2003.

 

unsplash